Wedi Bojomu Mp3

Juwita Bahar

Artist Name : Juwita Bahar

Top Albums : Ost. Cewek Saweran, yudee's collections, tebeng's collections, cewek saweran soundtrack

Genere : dangdut

Juwita Bahar - Wedi Karo Bojomu
Juwita Bahar - Wedi Karo Bojomu mp3

Duration : 05:03 min Size : 11.8 MB verifiedHQ
1. Neo Sari - Wedi Karo Bojomu
1. Neo Sari - Wedi Karo Bojomu mp3

Duration : 05:35 min Size : 13.0 MB verifiedHQ
Yuni Ayunda - Wedi Karo Bojomu - Om Sera - Wedi Karo Bojomu
Yuni Ayunda - Wedi Karo Bojomu - Om Sera - Wedi Karo Bojomu mp3

Duration : 05:43 min Size : 13.3 MB verifiedHQ
iMeyMey - Wedi Karo Bojomu
iMeyMey - Wedi Karo Bojomu mp3

Duration : 04:10 min Size : 9.76 MB verifiedHQ